Το πρόγραμμα επιτάχυνσης Young Entrepreneurs Programme του εκπαιδευτικού οργανισμού Reload Greece επιστρέφει στα Ιωάννινα και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου στις 13 Δεκεμβρίου (5μμ) με το Ignite workshop. Το πρόγραμμα για μια ακόμα χρονιά τρέχει με τη συμμετοχή κορυφαίων πανεπιστήμιων στην Αγγλία, την Ολλανδία, την Ελλάδα και την Κύπρο, και στοχεύει να βοηθήσει τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, ερευνητές και νέους επαγγελματίες, να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες με διεθνή προσανατολισμό. Οι τομείς κύριου ενδιαφέροντος είναι: MedTech, AgriTech, GreenTech, FinTech, Κατασκευαστικά υλικά, Αεροναυπηγική και Τουρισμός.

Αν ενδιαφέρεσαι να αναπτύξεις την πρώιμη επιχειρηματική σου ιδέα, με την υποστήριξη κορυφαίων μεντόρων ή ενδιαφέρεσαι για την επιχειρηματικότητα και θες να φτιάξεις ένα διεθνές δίκτυο,δήλωσε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή εδώ.

Οι καλύτερες ιδέες που θα προκύψουν από το Ignite workshop θα περάσουν στη 2η- Accelerate -φάση του προγράμματος και θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν 1-to-1 mentoring και εξειδικευμένα masterclasses με εταιρίες όπως οι Deloitte Ventures, o incubator Fuse της Allen & Overy και περισσότερα ώστε να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό πλάνο και MVP με σημαντικά βραβεία να περιμένουν τους νικητές στο τελικό Pitch event στις 28 Μαρτίου στο Λονδίνο.

Για να εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ical Google outlook Για φοιτητές Εκδηλώσεις - Συνέδρια Επαγγελματικά θέματα
Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου Map